De Nieuwe Wilg is opgericht in 2013 door Louis en Marjolijn van Willegen. Louis heeft een achtergrond van ruim 30 jaar in de uitvaartbranche. Met De Nieuwe Wilg is een familietraditie voortgezet: opa Van Willegen was timmerman en maakte uitvaartkisten op bestelling. De ouders van Louis waren jarenlang werkzaam als leverancier van uitvaartbenodigdheden waar Louis ook een tijd heeft gewerkt. In de periode dat Louis meewerkte in het familiebedrijf nam hij de bevlogenheid voor het vak over. De samenwerking met uitvaartondernemers is een kwestie van maatwerk. Door naadloos op elkaar in te spelen wordt er gezamenlijk voor gezorgd dat nabestaanden zich volledig kunnen richten op het afscheid nemen.


Rolverdeling

Samen vormen Louis en Marjolijn een sterk team waarbij elk hun eigen verantwoordelijkheden hebben. Zo treedt Louis op als contactpersoon bij de uitvaartondernemer en is dagelijks op pad om service te verlenen en acquisitie te plegen. Marjolijn zorgt voor de in- en verkoop en stuurt het binnendienstteam aan.

 

Maatschappelijk betrokken

De Nieuwe Wilg maakt zich sterk voor MVO, wat blijkt uit het hergebruik van verpakkingen en de samenwerking met mensen uit de dagbesteding.

 

De Nieuwe Wilg is gehuisvest aan de Nijverheidstraat 31 in Wijk en Aalburg en biedt plaats aan kantoor, werkplaats en magazijn. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar.

 Bij de Nieuwe Wilg kunt u rekenen op een persoonlijke samenwerking en vakmanschap. Wilt u kennismaken met onze betrouwbare service? Neem dan contact op en bel. 0416-724969 of stuur een mail aan info@denieuwewilg.nl.

De Nieuwe Wilg voor al uw uitvaartartikelen, betrouwbaar betrokken.